fbpx

Indvendig bøjle

Indvendig bøjle (Lingual bracket) er et behandlingsalternativ for dig, der har behov for tandregulering, men af kosmetiske grunde ikke ønsker behandling med de mest almindelige bøjler.​

Lingual bracket ligner traditionelle togskinner, men påsættes indersiden (lingualfladen) af dine tænder. Det gør tandbøjlen usynlig samtidig med, at det muliggør, at du gennemgår en fuld ortodontisk behandling, uden de kosmetiske gener som er forbundet med almindelig fastsiddende bøjle.

Behandling med indvendig bøjle

Det er ikke alle typer tandstillingsfejl, der kan rettes ved hjælp af en indvendig bøjle. Kun undersøgelse hos en specialtandlæge i ortodonti kan vise, om metoden kan bruges til dig.

Er du i tvivl, om du kan få en indvendig bøjle?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om priser, finansiering og tilskud.

Mere information om lingual bracket (iBraces)

Termen ”lingual apparatur” referer til en metode indenfor tandregulering, hvor bracket og bue er limet på indersiden af tænderne.

Med lingual apparatur er bøjlens position i den modsatte side af den traditionelle dentale bracket, men både teknikker og materiale som benyttes, er meget ens.

iBraces/Incognito er blandt de bedste på markedet, og er derfor den type lingual apparatur, som vi bruger på vores tre klinikker.

Her kan du se, at den indvendige bøjle fremstår usynlig udenpå.

Indvendig bøjle - usynlig
Indvendig bøjle indefra
incognito_boejle

Kontakt os nu

Kontakt os nu

København

Solrød

Kalundborg