Indvendig bøjle

Indvendig bøjle – ​​Lingual bracket – er et behandlingsalternativ for de patienter, der har behov for tandregulering, men af kosmetiske grunde ikke ønsker behandling.​

Lingual bracket ligner traditionelle togskinner, men påsættes indersiden (lingual fladen) af tænderne. Det gør tandbøjlen usynlig, samtidig med at det muliggør, at patienten gennemgår en fuld ortodontisk behandling, uden de kosmetiske genere som er forbundet med almindelig fastsiddende bøjle.

Behandling med indvendig bøjle

Det er ikke alle typer tandstillingsfejl der kan rettes ved hjælp af indvendig bøjle. Kun undersøgelse hos en specialtandlæge i ortodonti kan vise om denne metode kan bruges til dig.

Er du i tvivl, om du kan få en indvendig bøjle?

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om priser, finansiering og tilskud.

Mere information om lingual bracket (iBraces)

Termen ”Lingual apparatur” referer til en metode indenfor tandregulering, hvor bracket og bue er limet på indersiden af tænderne .

Med lingual apparatur er bøjlens position i den modsatte side af den traditionelle dentale bracket, men både teknikker og materiale som benyttes er meget ens.

iBraces/Incognito er blandt de bedste på markedet og er derfor den type lingual apparatur, som vi bruger på vores 4 klinikker.

incognito_boejle
indvendig_boejle