fbpx

Tandlægeskræk? Vi hjælper dig igennem et trygt forløb

Vi ved, at tandlægeskræk er udbredt hos mange patienter.

Et besøg hos din specialtandlæge er vigtigt, så problemerne og regningerne ikke hober sig op. Vi skaber trygge rammer for dit tandlægebesøg.

Vi vil gerne hjælpe dig med skrækken, når du behandles hos Tandregulering.dk uanset hvilken type tandstillingsfejl, du måtte have.

Vores dygtige personale har stor erfaring med tandlægeskræk

Vi er alle parate til at hjælpe dig med de problemer, som du må have ved tandlægebesøg. Vi ved, at tandlægeskræk er en stor ting at skulle overkomme, men vi står klar til at hjælpe dig.

Vores personale er uddannet til at give den bedste behandling til dine behov. Vi har stor erfaring med tandlægeskræk og hjælper dig uanset hvilken grad af frygt du står med.

Odontofobi, som tandlægeskræk også kaldes, kan komme i mange forskellige afskygninger og former. Det er derfor vigtigt for os, at have en åben dialog fra begyndelsen af behandlingsforløbet.

Hvis du gør opmærksom på din situation, kan vi tage ordentlig hånd om dig og sikre et behageligt forløb, og skabe trygge rammer for dig, når du sidder i tandlægestolen.

Skriv allerede nu eller ring og tal med en af vores medarbejdere.

Hvad kan du selv gøre ved din tandlægeskræk?

Det kan være svært at komme af med tandlægeskræk, hvis du har haft en dårlig oplevelse. Det kan også være, at det er uvidenheden, der gør dig usikker og skaber frygt, hvis det er længe siden du har været til tandlægen.

  • Det vigtige er først og fremmest at erkende frygten og acceptere den. Det kan være rart, at tale med nogen om sin frygt. Måske har du venner eller familie, som har gode oplevelser med at gå til tandlægen.
  • Det kan også være, at du føler dig mere tryg ved at have en du kender med til tandlægen uanset hvilken slags behandling du skal have.
  • Og så er det vigtigt, at du fortæller os om din tandlægeskræk tidligt i forløbet, så vores dygtige og professionelle personale kan tilpasse behandlingen dine behov og dit tempo allerede før du kommer.

Tandlægeforeningen har også en række gode råd til din tandlægeskræk.

Du kan teste din angst og tage svarene med til os, så vi har et godt udgangspunkt at tale ud fra for din behandling.

Læs rådene og tag testen her.

Kontakt os nu

Kontakt os nu

København

Solrød

Kalundborg