Invisalign. Den usynlige bøjle

Mange voksne er ikke helt tilfredse med deres tænder. Men de har på den anden side heller ikke lyst til at gå rundt med synlig bøjle på tænderne. Her er Invisalign måske en mulighed.

Invisalign er en usynlig bøjle, hvor bøjlerne består af gennemsigtige skinner. Det er muligt at anvende behandlingen til tandregulering, når der er tale om at rette milde tandstillingsfejl.

Få den usynlige løsning med Invisalign

Invisalign er en usynlig bøjle, hvor bøjlerne består af gennemsigtige skinner. Det er muligt at anvende behandlingen til tandregulering, når der er tale om at rette milde tandstillingsfejl.

Sådan foregår regulering af tænderne med en usynlig bøjle

Når det er vurderet at tænderne kan rettes med Invisalign, vil der blive taget aftryk af tænderne. Tandaftrykkene sendes sammen med røntgenbilleder og foto til det amerikanske firma bag Invisalign, hvor skinnerne bliver fremstillet efter din specialtandlæges anvisninger.

  • Der bliver fremstillet adskillinge skinner, som skal bruges 14 dage ad gangen og hver vil flytte tænderne 0,25-0,33 mm. Antallet af skinner afhænger af, hvor meget der skal rettes. Ved sidste skinne er tænderne flyttet til den stilling du gerne vil have.
  • Skinnerne skal bruges 24 timer i døgnet, undtaget når man spiser og børster tænder. Skinnerne skal børstes samtidig med tandbørstning.
  • Skinnerne vil føles meget stramme i starten men denne følelse forsvinder meget hurtigt. Der vil være begrænset ømhed i tænderne – om nogen overhovedet.
  • Efter endt behandling skal resultatet stabiliseres med en stabiliseringsbøjle. Denne fase vil som regel være livslang.

 

Har du spørgsmål til Invisalign eller tandregulering?

Er du ung eller voksen, så kan du kontakte vores specialister helt uforpligtende vedrørende behandlingsmuligheder. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Priser og anden fakta om den usynlige bøjle

Siden introduktionen i 1999 har flere milioner mennesker fået reguleret deres tænder med et tilfredsstillende resultat. I dag anvendes invisalign som regulerende behandling af 70% af alle amerikanske ortodontister.

I Danmark har det været muligt at få behandling med invisalign siden 2001, hvor Helen Torkashvand var blandt de første danske certificerede specialtandlæger.

På www.invisalign.com kan du læse mere om baggrunden og teknikken.

 

Brug for yderligere hjælp eller rådgivning?

Er du i tvivl om en usynlig bøjle er den rette løsning for dig? Ønsker du at opnå et forbedret bid og en bedre tyggefunktion med fokus på kosmetisk helhed – så få tid til en konsultation i en af vores klinikker.

Ved første konsultation gennemgår vi dit bid og er der grundlag for behandling med Invisalign, udarbejdes der en behandlingsplan og en pris for behandlingen. Efter rådgivning vælger du om du vil gå videre.

Kontakt en af vores klinikker for at høre nærmere. Du finder vores kontaktinformation her.